OKUL SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ.

Okulumuz Çınar Merkezde bulunan tek İmam Hatip Ortaokulu olup gerek öğretmen kadrosu, gerekse Akıllı tahtalar, fen laboratuarı, Z Kütüphanesi, Cuma mescidi, ferah ve temiz görünümüyle fiziki şartları açısından öğrencilerimizin eğitim hayatında iz bırakacak güzellikler barındırmaktadır.

Sayın Velilerimiz!

Sizleri de 5.sınıf kayıtları kapsamında bilgilendirmek üzere okulumuza bekleriz. Kapımız ile birlikte sizlere gönüllerimizi de açmaya, eğitim sevdamızı dillendirmeye daima hazırız.

Sevgili Öğrencilerimiz!

Sizler için her gün bir adım daha ileri şiarıyla, işbirlikli ve öğrenci merkezli eğitimin merkezi olan okulumuzda, mutlu bir ortamda gelecek sunma arzusu ile hareket etmekten geri durmayacağımızdan emin olabilirsiniz. Sevgilerimizle..

16.09.2021 15835

23-08-2021